Cei mici învață și se dezvoltă prin joacă!

 0745 434 104.

Dragi părinți,

Dacă sunteți în căutarea unui loc unde copilul dumneavoastră să se simtă bine, să se joace, să socializeze și să descopere lucruri noi, atunci Kuku Bau Club este alegerea perfectă. 

Kuku Bau Club este un club de activități si loc de joacă pentru copii cu vârste între 2 și 4 ani, unde se organizează ateliere și multe altele. Copiii vor avea ocazia să își dezvolte creativitatea, curiozitatea, abilitățile și încrederea în sine, într-un mediu sigur, prietenos și distractiv.

Misiunea noastră e formarea și dezvoltarea armonioasă a copilului vostru prin activități creative. Copiii sunt încurajați să exploreze, să fie curioși și să-și facă prieteni noi.

Kuku Bau Club este deschis de luni până vineri, între orele 9:00 și 13:00. Prețul unui abonament săptămânal este 290 lei, iar abonamentul lunar este de 1000 de lei. Pentru mai multe informații și înscrieri, puteți accesa site-ul clubului sau puteți suna la numărul de telefon 0745 434 104.
Nu mai așteptați și înscrieți-vă copilul la Kuku Bau Club, unde va avea parte de experiențe minunate și de prieteni de neuitat.

Punem preț pe siguranța celor mici. Vă oferim un spațiu generos și luminos, amenajat astfel încât fiecare copil având propria masă de lucru.

Vă așteptăm în vizită!

Prețuri

Inscrieri grupa (2 - 4 ani)

Taxa de inscriere este de 150 lei.
Nr. max. copii in grupa: 12

Preț:

290 lei / sapt. / copil
1000 lei / luna / copil
Pentru rezervări, sunați la numărul
0745 434 104
.
Haideți să ne împrietenim și pe 
Facebook
.