Petreceri pentru cei mici, pline de culoare și zâmbete!

0745 434 104.

Kuku Bau Club - locul unde petrecerile pentru copii sunt de neuitat!

Dacă vrei să îți faci copilul fericit de ziua lui, atunci Kuku Bau Club este locul ideal pentru a organiza o petrecere de neuitat. Kuku Bau Club este un club de activități pentru copii, care oferă și servicii de organizare de petreceri personalizate, în funcție de preferințele și vârsta copilului.

La Kuku Bau Club, copilul tău și invitații lui se vor bucura de o atmosferă veselă și plină de surprize, unde se vor putea juca, dansa si cânta. La cerere, petrecerea va fi animată de un animator profesionist, care va avea grijă să îi distreze pe copii și să îi implice în activități distractive și educative. 


Tot ce trebuie să faci tu este să alegi tema petrecerii, numărul de invitați și data și ora dorite, iar Kuku Bau Club se va ocupa de restul.

Kuku Bau Club are o capacitate de 15 copii și este deschis pentru petreceri în zilele de sâmbătă și duminică si in cursul săptămânii după ora 16:00.

Pentru rezervări și detalii suplimentare, puteți accesa site-ul clubului sau puteți suna la numărul de telefon 0745 434 104.
Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră o petrecere de vis la Kuku Bau Club, unde se va simți ca un adevărat star.


Spatiu destinat petreceriilor este compus din:
- spatiu de joaca interior, mobilier și facilități - 90mp
- curte unde se poate monta o gonflabilă - 60mp


Prețuri

Începând de la:

600 lei

Pachet 1:

600 lei pentru inchirierea clubului.

Pachet 2:

750 lei pentru 5-9 copii care include cafea, suc, apa, servetele de masa, farfurii de unica folsinta, pahare de unica folosinta si pizza pentru copii

Pachet 3:

850 lei pentru 10–15 copii care include cafea, suc, apa, servetele de masa, farfurii de unica folsinta, pahare de unica folosinta si pizza pentru copii

Pachet 4:

950 lei pentru 5-9 copii care include cafea, suc, apa, servetele de masa, farfurii de unica folsinta, pahare de unica folosinta si pizza pentru copii + tematica

Pachet 5:

1000 lei pentru 10–15 copii care include cafea, suc, apa, servetele de masa, farfurii de unica folsinta, pahare de unica folosinta si pizza pentru copii + tematica
Pentru rezervări, sunați la numărul
0745 434 104
.
Haideți să ne împrietenim și pe 
Facebook
.